/POST/ticketservice2020.PNGBiljett till träffen köps genom vår biljettjänst, en biljett krävs för entré på eventdagen. När du klickar på länken kommer ett nytt fönster att öppnas.  I det nya fönstret väljer du biljettyp och antalet biljetter och trycker sedan på Registrera.
När du tryckt på Registrera-knappen får du fylla i dina kontaktuppgifter, namn och e-postadress, som köpare. Du ges även möjlighet att skicka biljetten/biljetterna vidare genom att fylla i namn och e-postadress till ev. andra mottagare. Man kan alltså ge bort en biljett i present eller köpa åt andra.
Efter att kontaktuppgifterna är ifyllda fyller du i kortuppgifterna enligt anvisningarna på sidan. Kortbetalningen går genom betaltjänsten Stripe vilket gör att Gothia hembryggarförening inte hanterar någon kortinformation. När betalningen har genomförts och godkänts får du möjlighet att ladda ner biljetten/biljetterna i PDF-format samt får en sammanställning av beställningen.
Det skickas även ut ett e-postmeddelande med biljetten/biljetterna bifogade till angiven adress. I det meddelande finns även direktlänk till biljetten/biljetterna för nerladdning igen. Dessa sparas på vår eventsida tills eventet är slut, därefter tas dem bort.
OBS! Gothia hembryggarförening sparar ditt namn och e-postadress för hantering av biljetter vilket ger oss möjligheten att differentiera individuella biljetter. Skulle vi behöva skicka ut viktig information som rör eventet kan dina uppgifter bli använda.

Kontakt

Gothia hembryggareförening
 
info@porterochstouttraffen.com
 
 
 

Sök